Det ville jeg ikke gøre hvis jeg var dig.

by | Mar 6, 2019

Der findes lette veje til overfladisk thought leadership, men tænk dig godt om

Man kan i dag læse på DR.dk hvordan Nicolas virksomhed sælger falske likes til virksomheder for at “få dem til at fremstå mere troværdige” (link til artikel). I betragtning af den risiko disse virksomheder løber for at komme til at fremstå ualmindeligt utroværdige, er det selvfølgelig et sjovt ordvalg.

Er det fristende at lade kreditkortet køre og få 100 likes garanteret på sin artikel, når man ved hvor hårdt det er at skabe organisk engagement? Ja (PS; se eksempel på produkter og priser vi rådgiver dig til ikke at købe her)

Står det til måls med den risiko din virksomhed og du som person løber, når der bliver kaldt kejserens nye klær’? Nej.

God Thought Leadership i B2B, skaber flere leads, højere win-rate og hjælper virksomheder med at tage et premium over konkurrenterne, ifølge en 2017 undersøgelse af Linkedin og Edelman.

Men undersøgelsen understregede at det også virker den anden vej når deres thought leadership lugter; det skubber leads over til konkurrenterne og commoditizer deres produkter og services.

Købte likes lugter, og de nye digitale B2B købere har en yderst veludviklet sans for hvad der er autentisk og hvad der ikke er.

Der er desværre ingen vej udenom; Man må gøre sig fortjent til sit engagement med sit target audience og det kræver at man smøger ærmerne op og gør sit arbejde. Til gengæld bygger du et ualmindeligt værdifuldt aktiv op over tid, som kun bliver mere værd når støjen på de digital kanaler tager til og prisen på at købe dig til opmærksomhed stiger (sidste år var der prisstigninger på 122% for visninger på Facebook. 15% på Linkedin og 117% for Google Adwords klik).

Martin Mariussen

Martin Mariussen

Partner at Kvadrant Consulting

+45 40412885
mnm@kvadrant.dk

Sign up for our newsletter

 

  • Monthly insights to your inbox
  • Latest B2B Sales & Marketing content from Kvadrant
  • C-level focus on commercial transformation

RELATED TOPICS

The New Imperative For Salesforce Development

Anew imperative for successful and efficient global sales force development, where traditional “once per year” long format classroom sales training give way to increase use of bite-sized digital & virtual learning sessions, supported by hands-on manager coaching.

read more

Brand, Demand, Deal – a framework for agile marketing

BTB companies should be going into a golden age due to the digitization of the buyer journey many marketing organizations are struggling to “prove” the value they create. Read here to understand how marketing leaders can take responsibility for value attribution.

read more

Bredgade 20 1st floor
1260 Copenhagen
Denmark

Tel +45 40 41 00 43
CVR: 39598736
Mail: info@kvadrant.dk

Follow us on social

Share This